Op deze pagina kunt u een review schrijven over mijn hondenuitlaatservice La Brottie en route. Hier kunt u ook de ervaringen lezen van mijn klanten die al een tijdje gebruik maken van mijn hondenuitlaatservice

Gastenboek

11 berichten op 2 pagina's
Naomi Wannee
26-01-23 22:33:16
Wij zijn heel blij en tevreden met Linda en La Brottie en route! Timo, onze teckel gaat inmiddels al zo'n 6 maanden met Linda mee.
Linda heeft alles ontzettend goed voor elkaar. Ze heeft een mooie bus die van alles is voorzien. Je merkt aan alles dat ze veel liefde in haar werk stopt. Ze doet altijd nét dat beetje extra. Timo heeft het goed naar zijn zin bij La Brottie. We krijgen filmpjes en foto's van de dag en we zien dat Timo vrolijk is en lekker aan het ontdekken en spelen is met zijn hondenvriendjes. Bovendien is Linda erg flexibel, wat heel prettig is. Ik kan het iedereen aanraden!
Linda Peters
06-12-22 21:09:51
Ik ben heel erg enthousiast over Linda en de uitlaatservice. Ik werk thuis met kindjes, kan prima de honden zelf uitlaten maar..ik gun onze Jax een gezellige ochtend of middag met vriendjes. Lekker ff rousen, rennen, zwemmen en graven. De bus van Linda is prachtig en je ziet in alles haar passie in dit werk. Straks als onze pup Mailo groot genoeg is mag hij ook mee als er een plekje vrij is. Als je twijfelt om gebruik te maken van deze service...ik zeg gewoon doen
Celine Huiskamp
12-10-22 16:54:34
Ik ben super blij met Linda. Als Rosie meegaat stuurt ze altijd foto of een video gedurende de dag en ik zie altijd dat de honden ontspannen aan het spelen zijn. Rosie komt altijd moe en voldaan terug, wat best een uitdaging is met een jack russel.
Linda is flexibel, wat het erg fijn maakt met mijn werk. En ze laat altijd op tijd weten wanneer ze vakantie heeft. Ik raad La brottie en route ten zeerste aan!
Sietske Claassen
19-06-22 19:13:48
Wat ben ik blij met Linda. Cyra is onzeker en nu ze met de uitlaat service meegaat zie ik haar zienderogen meer zelfvertrouwen krijgen.
Ze heeft het erg naar de zin en staat al te ruim van te voren te wachten op de “bus”
Vooral dat Linda tijdens het uitlaten extra aandacht besteed om met haar aan haar onzekerheid te werken is zo fijn
Helemaal top Linda
Ben zo blij dat ik jouw uitlaatservice heb gevonden
Laura Henrard
23-05-22 20:11:59
Na lang zoeken vonden wij Linda!! En hoe snel en blij Ted zijn staartje kwispelt als Linda eraan komt zo blij zijn wij ook met Linda, wij staan bijna zelf te kwispelen!
Linda is echt een aanwinst voor ons en Ted, Ted is na de wandelingen zo relaxt ontspannen hij is moe maar niet bekaf! Het contact met Linda is heel prettig en voor ons ook ontspannend het vertrouwen was er heel snel mede dat Linda gewoon echt goed weet wat de honden nodig hebben en alles goed in de gaten houd!
Wij hopen dat Linda Ted nog steeds komt halen als hij oud en grijs is met nog steeds een kwispel staartje!
Noortje Haukes
17-05-22 00:01:23
Onze beau gaat sinds twee weken met Linda mee, Beau heeft het goed maar de zin bij haar. Linda doet het goed, overlegd en laat filmpjes en foto's zien tijdens de uitlaat. Altijd leuk om te zien dat je hond het maar zijn zin heeft.
Beau wil nog wel eens haar eigen pad kiezen, maar Linda houd haar goed in de gaten. 👍
Rutger S
16-05-22 22:29:06
Onze Paco is nu 2 weken met Linda mee. Vanaf het eerste moment is ie enthousiast en dat is ook te zien op de filmpjes die Linda stuurt. We zijn dan ook erg blij dat Linda onze Paco met veel toewijding en enthousiasme uitlaat.
Bo B.
14-04-22 21:13:59
We maken nu een paar weken gebruik van La Brottie, en we zijn heel tevreden! Onze hond Darwin heeft het superleuk bij Linda, en ze zorgt ontzettend goed voor onze en alle andere hondjes. Linda is een fijne, lieve vrouw met een groot hart voor dieren. Ze houdt ons op de hoogte met leuke fotootjes en filmpjes, maar ik kan eigenlijk al aan mijn hond zien dat hij het fijn heeft gehad als ik thuiskom. Ik ben blij dat we zo'n betrouwbare en lieve uitlaatservice hebben gevonden en kan het iedereen aanraden <3
Berbke
31-03-22 21:23:51
Betrouwbaar, flexibel en vol passie. Dat typeert Linda, die van haar passie haar beroep gemaakt heeft! Tijdens het intakegesprek en proefwandeling beoordeelt Linda nauwkeurig of je hond geschikt is om mee te mogen. En dan begint het feest: onze Jack Russell gaat met heel veel plezier met Linda en de honden mee! En de baas heeft de handen vrij en geniet mee als Linda foto’s en video’s stuurt. En dan is Linda ook nog eens erg flexibel, denkt mee als er (op korte termijn) een extra wandeldag gewenst is. Kortom, echt een aanrader!
Jacco
31-03-22 17:26:40
Superleuk voor hond en baas!

Onze hond is nu 5 keer mee geweest en het bevalt heel goed. Niet te grote groepen, goed vervoer en je wordt op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s. Eerst een kennismakingsgesprek gehad en Linda is zeer zorgvuldig en attent. Een aanrader!
Tonen: 5  10   20