Even voorstellen:

Ik ben Linda Bos. Geboren in 1981 te Nijmegen. Mijn hele leven ligt mijn passie en interesse al bij dieren. Dit begon al als klein meisje op de basis school. Na de vakantie vroeg de juf of meester altijd “hoe was je vakantie? Wat vond je het leukst?” Mijn antwoord was eigenlijk altijd wel hetzelfde. De kat bij het spoorwegmuseum of die ene buurhond bij het vakantiehuis in Frankrijk.


Toen ik op mezelf ging wonen was het dan ook vanzelfsprekend dat er al snel huisdieren bij zouden komen. Dit begon met onze mooie kater uit het asiel Joopie. Al snel kwamen daar Babs en Lisa bij. Een paar jaar later werd ons clubje uitgebreid met Gijs. Gijs was een vriendelijke en goed luisterende labrador. Maar als echte dierenvriend kan er natuurlijk altijd wel iets bij. Dit keer geen hond of kat maar een paard. Yuki, een kruising Fries x Tinker en Robin een mooie Shire dame. Zo kan ik nog wel even door gaan. Op het moment bestaat ons clubje uit twee cavia’s Anton en Harry en onze stoere hond Guus (labrador x Rottweiler kruising).


En dan….. dan kom je op een punt in je leven dat je denkt. Waarom ben ik nooit iets met dieren gaan doen qua beroep?  Na 20 jaar in de detailhandel / optiek branche te hebben gewerkt ben ik het roer om gaan gooien en voor mezelf gaan werken. Van mijn echte passie mijn beroep gaan maken. Dit had ik veel eerder moeten doen.... een hondenuitlaatservice.