Op deze pagina kunt u een review schrijven over mijn hondenuitlaatservice La Brottie en route. Hier kunt u ook de ervaringen lezen van mijn klanten die al een tijdje gebruik maken van mijn hondenuitlaatservice

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Noortje Haukes
17-05-22 00:01:23
Onze beau gaat sinds twee weken met Linda mee, Beau heeft het goed maar de zin bij haar. Linda doet het goed, overlegd en laat filmpjes en foto's zien tijdens de uitlaat. Altijd leuk om te zien dat je hond het maar zijn zin heeft.
Beau wil nog wel eens haar eigen pad kiezen, maar Linda houd haar goed in de gaten. 👍
Rutger S
16-05-22 22:29:06
Onze Paco is nu 2 weken met Linda mee. Vanaf het eerste moment is ie enthousiast en dat is ook te zien op de filmpjes die Linda stuurt. We zijn dan ook erg blij dat Linda onze Paco met veel toewijding en enthousiasme uitlaat.
Bo B.
14-04-22 21:13:59
We maken nu een paar weken gebruik van La Brottie, en we zijn heel tevreden! Onze hond Darwin heeft het superleuk bij Linda, en ze zorgt ontzettend goed voor onze en alle andere hondjes. Linda is een fijne, lieve vrouw met een groot hart voor dieren. Ze houdt ons op de hoogte met leuke fotootjes en filmpjes, maar ik kan eigenlijk al aan mijn hond zien dat hij het fijn heeft gehad als ik thuiskom. Ik ben blij dat we zo'n betrouwbare en lieve uitlaatservice hebben gevonden en kan het iedereen aanraden <3
Berbke
31-03-22 21:23:51
Betrouwbaar, flexibel en vol passie. Dat typeert Linda, die van haar passie haar beroep gemaakt heeft! Tijdens het intakegesprek en proefwandeling beoordeelt Linda nauwkeurig of je hond geschikt is om mee te mogen. En dan begint het feest: onze Jack Russell gaat met heel veel plezier met Linda en de honden mee! En de baas heeft de handen vrij en geniet mee als Linda foto’s en video’s stuurt. En dan is Linda ook nog eens erg flexibel, denkt mee als er (op korte termijn) een extra wandeldag gewenst is. Kortom, echt een aanrader!
Jacco
31-03-22 17:26:40
Superleuk voor hond en baas!

Onze hond is nu 5 keer mee geweest en het bevalt heel goed. Niet te grote groepen, goed vervoer en je wordt op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s. Eerst een kennismakingsgesprek gehad en Linda is zeer zorgvuldig en attent. Een aanrader!
Tonen: 5  10   20